Vacature: Advocaat-partner Letselschade

Bij Brunet: Het advocatenkantoor waar de deur sinds 1979 open staat

Ons kantoor

Bij Brunet draait alles om relaties. Samenwerken is de basis van ons werk. Sommige juridische partnerships lopen al vele jaren en wij koesteren onze relaties. Ons kantoor bereidt zich voor op de toekomst. Wij zoeken daarom mensen die bij ons passen en die zich bij ons en ons werk thuis voelen.

Wij zijn een maatschap van 15 gespecialiseerde advocaten en wij richten ons op het midden- en kleinbedrijf én particulieren. Onze dienstverlening kenmerkt zich door nauwe betrokkenheid bij de organisaties en cliënten waar wij voor werken.

Wij luisteren naar onze cliënten en gaan door wanneer anderen het opgeven. Inspanning is namelijk geen verplichting, maar een verantwoordelijkheid. Wij werken niet met lagen stagiaires en junior advocaten, maar koppelen onze cliënten meteen aan een gespecialiseerde partner-advocaat.

Wij zoeken een letselschade advocaat

Onze letselschade praktijk groeit en daarom zijn wij ter uitbreiding van ons kantoor op zoek naar een LSA-advocaat die zich met een eigen praktijk als partner wil aansluiten bij ons kantoor. Als onze manier van werken je aanspreekt, dan zijn wij vooral nieuwsgierig waarom jij bij Brunet past.

Wij bieden

  • Een inspirerende werkomgeving in het centrum van Nijmegen met vakkundige en fijne collega’s.
  • Wij organiseren regelmatig onderlinge bijeenkomsten om vakinhoudelijk te sparren, maar ook over de toekomst van ons kantoor en de verschillende praktijken onderling.
  • Je krijgt ondersteuning van gedreven juridische secretaresses die altijd voor je klaar staan.
  • Onderlinge binding vinden wij erg belangrijk en daarom organiseren wij regelmatig gezamenlijke lunches, kantoorborrels en een jaarlijks kantooruitje.

Vragen over deze vacature? Neem contact op


Brunet Advocaten

T.a.v. mr. Eva Arts-Mulder

Postbus 1106 6501 BC, Nijmegen

E-mail : arts@brunet.nl


Direct solliciteren

Grijp je deze kans en wil je je aansluiten bij een team van ervaren en deskundige advocaten op een sfeervolle locatie in hartje Nijmegen? Neem dan contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek.

Reacties worden uiteraard strikt vertrouwelijk behandeld.

De advocaten van Brunet

Wij zijn gespecialiseerde advocaten die luisteren naar hun cliënten en doorgaan wanneer anderen het opgeven. Inspanning is namelijk geen verplichting, maar een verantwoordelijkheid. Wij werken niet met lagen stagiaires en junior advocaten, maar koppelen u meteen aan een gespecialiseerde partner-advocaat. Zo doen we dat al sinds 1979 en we zien geen enkele reden om dat in de toekomst anders te doen.

Opgericht in

0

Partner-advocaten

0

Rechtsspecialisaties

0

Lopende dossiers

0 +

Opdrachtgevers

0 +

Klantbeoordeling

0 .1

Onze mensen

mr. Bart Vliexs

mr. Charles Termaat

mr. Daniël Bercx

mr. Edwin Schotanus

mr. Eva Arts

mr. Gerben Olijslager

mr. Gijs van Mierlo

mr. Herman van Ojen

mr. Ingeborg van den Broek

mr. Jeroen Hoegee

mr. Karin Huisman

mr. Marieke Frissart

mr. Petran Poels

mr. Natalja Stommels

mr. Natalja Stommels

mr. Natalja Stommels