Bart Vliexs.jpg

mr. B.P.J.M.L. (Bart) Vliexs

Advocaat sinds 2003

E-mail

Praktijkgebieden

Onderneming en recht
Overeenkomsten, incasso en beslag

Specialisaties

Ondernemingsrecht, vennootsschapsrecht, fusies en overname, intellectueel eigendomsrecht, contractenrecht, verbintenissenrecht, beslag- en executierecht, burgerlijk procesrecht.

Opleiding

Studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit van Tilburg en is afgestudeerd in de richting Privaatrecht. Grotius-opleiding Nationaal en Internationaal Contracteren.

Nevenactiviteiten

Lid Ronde Tafel 106 Nijmegen


"Brunet is een open minded, beetje eigenwijs, zeer betrokken advocatenkantoor. Dat heeft natuurlijk alles te maken met het team, dat bestaat uit sterke mensen die elkaar de ruimte geven om er een andere mening of andere manier van doen op na te houden. We respecteren elkaar boven alles. Ik ben nog nooit met tegenzin naar mijn werk gegaan. Echt niet. Elke dag heeft bijzondere aspecten. Of dat nou een mooie overwinning is of een slepend onderhandelingstraject.

Ik ga vol voor mijn cliënt. Zoals een advocaat en dus belangenbehartiger dat behoort te doen. Daarbij probeer ik het liefst nog iets extra’s uit een zaak te halen, waardoor de cliënt met een nog beter gevoel naar huis gaat. Wat ik nog te wensen heb? Meer van wat ik nu al ervaar: nog meer mooie zaken en een nog sterkere sectie. Weten wat de ondernemer bezighoudt en hem optimaal bedienen, dat blijft boeien."

Kunnen wij u helpen?

Velden met een (*) zijn verplicht

Om spam te voorkomen, vragen wij u onderstaande aan te vinken.