Daniël Bercx.jpg

mr. D. (Daniël) Bercx

Advocaat sinds 1999

E-mail

Praktijkgebieden

Onderneming en bouwrecht
Onderneming en overheid
Bouwen en wonen
Burger en overheid
Overeenkomsten, incasso en beslag
Onderneming en recht

Specialisatie

Bouwrecht, aanbestedingsrecht, algemene voorwaarden, overheidsaansprakelijkheid, onteigening, verbintenissenrecht, burgerlijk procesrecht.

Opleiding

Studeerde Nederlands recht aan de Radboud Universiteit. Grotius Academie algemeen bestuursrecht. CPO leergang onteigeningsrecht. Studeerde in de avonduren Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit

Nevenactiviteiten

Lid Stedelijk Netwerk Nijmegen
Lid Vereniging voor Bouwrechtadvocaten
Lid Vereniging van Onteigeningsadvocaten
Lid Nederlandse Vereniging voor Aanbestedingsrecht


"Als advocaat praktiseer ik de advocatuur nieuwe stijl: korte directe lijnen, geen drie advocaten op een dossier, geen adviezen in de vorm van boekwerken. Geen eindeloze jurisprudentieverwijzingen en mitsen en maren. Duidelijk zijn, afspraken nakomen, bereikbaar zijn. Niet eindeloos procederen maar óf schikken óf met vaart procederen. Kort en krachtig handelen."

"Ik denk altijd vanuit uw situatie, vanuit uw belang en dat is lang niet altijd een juridische procedure. Ik stel de vraag achter de vragen om het diepere probleem boven te krijgen. Daarbij houd ik ervan complexe zaken te ontrafelen en terug te brengen tot de kern en die in enkele woorden duidelijk te maken. Om vervolgens een helder juridisch advies te geven en samen met u de juiste strategie te kiezen. Ik ben goed met cijfers en ik heb affiniteit met bedrijfsmatige vraagstukken."

"Brunet Advocaten staat voor advocatuur nieuwe stijl. Professionals die zich hard maken voor uw belangen, die meedenken, vooruitkijken en optimaal resultaat voor u willen behalen. Kortom: Brunet staat voor ondernemers in recht, tussen wie ik mij buitengewoon thuis voel."

Kunnen wij u helpen?

Velden met een (*) zijn verplicht

Om spam te voorkomen, vragen wij u onderstaande aan te vinken.