Eva Mulder.jpg

mr. E.F. (Eva) Arts - Mulder

E-mail

Praktijkgebieden

Letselschade en aansprakelijkheid


Specialisatie

Schadebegroting, verkeersongevallen, (werkgevers)aansprakelijkheid


Opleiding

Studeerde Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen en studeerde af in het burgerlijk recht en het strafrecht.
Grotius Specialisatieopleiding Personenschade, cum laude.


Nevenactiviteiten

Lid Werkgroep Artsen en Advocaten (WAA)
Lid Letselschadeadvocaten (LSA)
Lid vereniging van Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade (ASP)

"Als letselschadeadvocaat ben ik werkzaam binnen een bijzonder rechtsgebied. Ik zet mij in voor slachtoffers die plotseling terecht zijn gekomen in een moeilijke en veelal ook emotionele situatie. Zij zijn vaak gedwongen een juridische strijd te voeren jegens de aansprakelijke partij, die veelal wordt vertegenwoordigd door een verzekeraar. Een slachtoffer van letselschade bevindt zich daarbij in een ongelijke positie. Goede rechtshulp, in de vorm van een letselschadeadvocaat, is dan ook onmisbaar.

Daarbij komt dat maatwerk noodzakelijk is. Immers, niets is zo ongrijpbaar als het menselijk lichaam. Vele unieke aspecten van iemands leven kleuren de situatie dusdanig dat geen enkele zaak hetzelfde is. Niet enkel iedere cliënt maar eveneens iedere tegenpartij verschilt. Zo is het in de ene zaak mogelijk om, na goed overleg met de tegenpartij, tot een regeling te komen terwijl ik in een andere zaak zal procederen om het beste voor mijn cliënt te bereiken.

Als letselschadeadvocaat ben ik op een persoonlijke en maatschappelijk betrokken manier binnen de advocatuur werkzaam. Niet enkel juridische en financiële aspecten spelen een rol maar het komt dikwijls voor dat het hele leven van een slachtoffer noodgedwongen verandert, hetgeen samengaat met vele (juridische)vragen, twijfels en emoties. Om mijn cliënt vervolgens handvatten aan te kunnen reiken waar mijn cliënt mee verder kan, vormt voor mij de drijfveer om mijn vak uit te oefenen."


LSA WAA Kieswijzer

Kunnen wij u helpen?

Velden met een (*) zijn verplicht

Om spam te voorkomen, vragen wij u onderstaande aan te vinken.