mr. Jaap Penders


Advocaat sinds: 14 november 2000
Specialisaties:

Financieel Recht en Ondernemingsrecht.

Opleidingen:

Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen, specialisatie Effectenrecht, Grotius Academie specialisatieopleiding Effectenrecht, University North Carolina en University North Dakota (VS).

Nevenactiviteiten:

Lidmaatschappen:

Vereniging Financieel Recht (VvFR), vereniging Corporate Litigation en geassocieerd lid van de Vereniging voor Financieringsondernemingen in Nederland (VFN).

Jaap Penders: Samen met de cliënt tot de mooiste oplossing komen.

Cliënten vragen mijn expertise over contracten en aansprakelijkheid. In het recht kan een enkel woord beslissend zijn voor de uitkomst van de zaak. Mijn deskundigheid, ervaring en analytisch vermogen kunnen u behoeden voor juridische problemen. Samen met de cliënt streef ik naar de oplossing van het probleem. Soms kan een oplossing alleen met procederen worden bereikt. Het is fijn dat cliënten dit mij toevertrouwen. Ik procedeer voornamelijk bij rechtbank, Hof en bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD). Daarbij staat vaak de zorgplicht van een bank centraal.

Publicaties:

Plan een vrijblijvende kennismaking met Jaap Penders

Wilt u weten wat onze advocaten voor u kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een telefonische kennismaking. In dit vrijblijvende gesprek bespreken we in het kort de uitdagingen van u of uw organisatie. Vervolgens maakt u de keuze of wij voor u aan de slag kunnen.