Marieke Frissart-Kallenbach.jpg

mr. M.C. (Marieke) Frissart-Kallenbach

Advocaat sinds 2000

E-mail

Praktijkgebieden

Werk en inkomen
Arbeids- en Ambtenarenrecht


Specialisatie

Arbeids- en Ambtenarenrecht, Sociaal Zekerheidsrecht


Opleiding

Studeerde Nederlands Recht aan de Rijksuniversiteit van Utrecht en is afgestudeerd in de richting Sociaal Recht.


Nevenactiviteiten

Lid Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)
Lid Vereniging van Arbeidsrecht Advocaten Oost - Nederland (VAARA)


"Wie bij Brunet Advocaten voor de deur staat, kan de indruk krijgen dat we een statig kantoor zijn. Maar statig of stijf zijn we absoluut niet. Wie bij ons binnenloopt voelt meteen de energie en bedrijvigheid waarmee we samen aan het werk zijn. Met als belangrijkste drijfveer: de cliënt.

Mijn cliënten zijn zowel grote en kleine werkgevers als werknemers. De ene keer buig ik me over het onvoldoende functioneren van een individuele medewerker, de andere keer adviseer en begeleid ik een grote onderneming bij een forse reorganisatie met alle beslismomenten die daarbij horen. Ik sta daarnaast werkgevers en werknemers bij in zaken tegen het UWV. Niet verwonderlijk is het dan ook dat ik vaak adviseer in zaken waarin een werknemer ziek is.

Daarnaast denk ik mee over de beleidsvoering van organisaties. Die diversiteit vind ik geweldig. En als de partijen er dan ook nog samen uitkomen… Niets is fijner dan je tanden in een mooie zaak te kunnen zetten en die tot een goed einde te brengen. Na ruim vijftien jaar ben ik nog steeds enthousiast over Brunet, over de mensen met wie en voor wie ik werk. Ik zie nog volop mogelijkheden om mezelf en mijn sectie verder te ontwikkelen. Dat hoort ook bij het vak. In beweging blijven geeft energie."

VAAN

Kunnen wij u helpen?

Velden met een (*) zijn verplicht

Om spam te voorkomen, vragen wij u onderstaande aan te vinken.