Nieuwe huisstijl met blik op de toekomst

De advocaten van Brunet ondersteunen al sinds 1979 cliënten op breed juridisch vlak. Onze waarden zijn sinds die tijd niet veranderd. Nog steeds worden onze cliënten direct aan een partner gekoppeld en doen we geen concessies aan kwalitatief advies. Onze service is gelijk gebleven, maar de tijd was rijp voor een nieuw logo dat beter past bij ons team, ons werk en onze visie op de toekomst.

Brunet advocaten zijn serieus, vasthoudend en loyaal. We bewegen mee met de ontwikkelingen in de maatschappij en stellen de belangen van onze cliënten centraal. Altijd. We luisteren naar onze cliënten en gaan door wanneer anderen het opgeven. Inspanning is namelijk geen verplichting, maar een verantwoordelijkheid.

Deze visie en waarden zijn vertaald naar een nieuw woord- en beeldmerk. De weegschaal van Vrouwe Justitia symboliseert gerechtigheid en balans. Vormgegeven in een combinatie van krachtige en ronde vormen en een frisse, moderne kleur. Daarnaast lijkt het beeld op een briljantje: fijn en kostbaar. Zo zien we ons werk en onze cliënten. Het totaal representeert de manier van werken van onze 16 advocaten; persoonlijk, warm en ambitieus.

Met deze nieuwe huisstijl, een vernieuwde website en nieuw interieur van ons pand, richten we onze blik op de toekomst. Dat doen we zoals altijd voor én met onze cliënten. We ontvangen u graag in ons rustgevende vernieuwde kantoor voor een vrijblijvend gesprek, een goed advies of gewoon een heerlijk kopje koffie.

Wij zijn Brunet. Aangenaam.