Werk en inkomen

Een nieuwe baan. Vol goede moed gaat u bij uw nieuwe werkgever aan de slag. In de arbeidsovereenkomst zijn alle afspraken vastgelegd over de aard van het werk, de arbeidsuren, arbeidsomstandigheden, het salaris, vakantiedagen, pensioenopbouw en verzekeringen. U weet waar u aan toe bent. Tenminste… zolang de onderlinge relatie goed is. Wat als u een meningsverschil krijgt met uw werkgever of in conflict raakt met een collega? Wat als uw werkgever besluit de arbeidsovereenkomst op te zeggen of door de rechter te laten ontbinden? Komt u er samen niet meer uit, dan is het verstandig de hulp van een specialist in te schakelen.

Ook als u een uitkering ontvangt, bijvoorbeeld wegens ziekte, arbeidsongeschiktheid, ontslag of pensioen, kan deskundige juridische bijstand van pas komen. Als de uitkerende instantie uw uitkering of voorziening niet toekent, intrekt of terugvordert bijvoorbeeld. Of als u gekort wordt op uw uitkering of een boete krijgt opgelegd.

De specialisten van Brunet kennen het woud van regelingen en voorzieningen rondom arbeid en sociale zekerheid op hun duimpje. En zijn zich bewust van de grote financiële en emotionele impact van werk en inkomen op het dagelijks leven. Complexe materie die vraagt om een integere, slagvaardige aanpak.

De specialisten van Brunet staan u bij in arbeidsrechtelijke vraagstukken als:

  • contracten en arbeidsvoorwaarden
  • aansprakelijkheid bij arbeidsongeval en beroepsziekte
  • re-integratie
  • ontslag en werkloosheid
  • verzekeringsplicht
  • boetes en sancties
  • terugvorderen van uitkeringen

Úw Brunet specialisten zijn:
mr. G.W.J.M. (Gijs) van Mierlo
mr. I.G.J. (Ingeborg) van den Broek
mr. N. (Natalja) Stommels
mr. M.C. (Marieke) Frissart - Kallenbach
mr. H.R.T.M. van Ojen

Kunnen wij u helpen?

Velden met een (*) zijn verplicht

Om spam te voorkomen, vragen wij u onderstaande aan te vinken.