Partner worden?

Bij Brunet: Het advocatenkantoor waar de deur sinds 1979 open staat

We hebben ruimte voor twee nieuwe partner-advocaten met een eigen praktijk

Wat zoeken wij?

Ervaren advocaten met een eigen praktijk, bij voorkeur op het gebied van Bouwrecht, Vastgoed, ICT & Privacy, Ondernemingsrecht of Letselschade. Je bent ondernemend en relatiegericht en je weet jouw cliënten aan je te binden. Vanzelfsprekend lever je te allen tijde juridische kwaliteit. We kunnen een prachtig eisenpakket neerleggen, maar dat doen we niet. Wij zijn vooral nieuwsgierig waarom jij bij Brunet past.

Wat bieden wij?

Een inspirerende werkomgeving in hartje Nijmegen met vakkundige en fijne collega’s. Aandacht voor elkaar en leren van elkaar, dat is wat ons team bindt. We organiseren regelmatig bijeenkomsten om te sparren over (de toekomst van) ons kantoor en de verschillende praktijken. Onderlinge binding vinden wij erg belangrijk. En daar investeren wij in. We organiseren regelmatig gezamenlijke lunches, borrels en andere sociale activiteiten.

Daarnaast hechten we veel waarde aan een gezonde werk-privé balans en wij bieden prima mogelijkheden om dit te creëren. Wij hanteren een reële omzettarget en er is ruimte om je eigen praktijk verder uit te bouwen. Je krijgt ondersteuning van gedreven juridische secretaresses die altijd voor je klaar staan.

Een greep uit onze cliënten

Wie zijn wij?

Wij zijn een maatschap van 13 gespecialiseerde advocaten (allen advocaat-partner) en wij richten ons op bedrijven, instellingen en én particulieren. Onze dienstverlening kenmerkt zich door nauwe betrokkenheid bij de cliënten waar wij voor werken. Wij luisteren naar hen en gaan door wanneer anderen het opgeven. Inspanning is namelijk geen verplichting, maar een verantwoordelijkheid.

Bij Brunet draait alles om relaties. Samenwerken is de basis van ons werk, zowel met collega’s als met cliënten. Vele van deze relaties bestaan al jaren en wij koesteren deze. Onze deur staat altijd open voor mensen die zich in onze visie kunnen vinden, onderdeel van ons team willen worden en die juridische puzzels weten te vertalen naar kwalitatief hoogwaardige maar ook praktische oplossingen voor onze cliënten.

Bij ons geen keurslijf, maar maximale vrijheid in een professionele setting. Dit zie je terug in zowel het inrichten van je eigen praktijk, als in onze werkwijze en de manier waarop we elkaar verder helpen. Ondernemerschap zit in ons bloed.

Wij werken niet met stagiaires en junior advocaten, maar koppelen onze cliënten meteen aan een gespecialiseerde partner-advocaat. Daardoor houden we onze kosten laag en de lijnen kort. Jij kunt je bezighouden met uitdagend inhoudelijk werk. De randzaken worden geregeld door het Dagelijks Bestuur en verschillende commissies.

Ben je geïnteresseerd?

Wil je je aansluiten bij een team van ervaren en deskundige advocaten op een sfeervolle locatie in hartje Nijmegen? Wij ontvangen je graag voor een oriënterend gesprek tijdens een goede kop koffie. Heb je nog vragen of wil je vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden, dan kun je contact opnemen met Karin Huisman.

Reacties worden uiteraard strikt vertrouwelijk behandeld.


Brunet Advocaten

T.a.v. mr. Karin Huisman

Postbus 1106 6501 BC, Nijmegen

E-mail : huisman@brunet.nl

Telefoon: +31 6 43473733


Neem direct contact op met Karin