Van wetboek naar wildboeket

Van wetboek naar wildboeket: wat gebeurt er als je een heel advocatenkantoor leegschudt in de natuur van het dorpje Ressen? “Advocaten werken hard maar zitten wel erg vaak binnen, daarom heeft onze feestcommissie samen met Sophie Miedema van Fire-up een teamuitje georganiseerd waarbij we met het hele kantoor op sterrenniveau – onder leiding van Edwin Flores van Casa Foresta – gingen wildplukken én koken”, vertelt managementassistente Clarine Harms.
 
Ik ken onze 15 advocaat-partners door en door en achter elke professional zit wel een gepassioneerde liefhebber. Het verhaal van Jeroen en zijn passie voor muziek is wel bekend door onze post op LinkedIn. Maar onze collega Edwin Schotanus weet bijvoorbeeld alles van wijn én Champagnes. Hij gaat twee keer per jaar naar Frankrijk om de beste flessen te scoren”.
 
Vrijdag 16 juni was het dus tijd om met z’n allen de natuur in te gaan om verse ingrediënten te plukken en deze samen te verwerken tot smakelijke gerechten. En daar hoorden goede wijnen bij. “Maar niet te veel”, zegt Clarine. “Want het hele spul moest ook weer op de fiets terug naar Nijmegen!”