Brunet - Ingeborg van den Broek-arbeidsrecht.png

mr. I.G.J. (Ingeborg) van den Broek

Advocaat sinds 1998

E-mail

Praktijkgebieden

Werk en inkomen
Arbeids- en Ambtenarenrecht


Specialisatie

Arbeids- en Ambtenarenrecht, Gezondheidszorg


Opleiding

Studeerde Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en is afgestudeerd in de richting Sociaal Recht.


Nevenactiviteiten

Lid Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)
Lid Vereniging van Arbeidsrecht Advocaten Oost - Nederland (VAARA)
Raad van Toezicht arthouse Lux
Raad van Toezicht Stichting Malderburgh, centrum voor welzijn, wonen en zorg
Bestuurslid Stedelijk Netwerk Nijmegen


"Arbeidsrecht is dynamisch en afwisselend. Elke keer weer anders en altijd is er hectiek: puzzelen, verbanden leggen en knopen doorhakken, want tijd is er nooit. Ik kan snel schakelen en goed werken onder grote druk. Dat past echt bij mij.

Ik houd van ingewikkelde zaken en meedenken op strategisch niveau. Bijvoorbeeld bij conflicten tussen raden van toezicht en bestuur, WNT-vraagstukken over kwesties rondom topinkomens of grootschalige reorganisaties, maar ook bij complexe re-integratie- en arbeidsongeschiktheidskwesties. Bij dergelijke vraagstukken speelt vaak veel meer dan alleen het juridische en moeten ieders belangen zorgvuldig worden gewogen. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor medezeggenschapskwesties; het creëren van een goede verstandhouding met de OR is belangrijk. Maar als het nodig is moet je ook een procedure bij de rechter niet schuwen.

De combinatie arbeidsrecht en gezondheidszorg is voor mij een mooie verdieping van mijn vak. Kennis van deze specifieke branche – die veel verder gaat dan alleen het arbeidsrecht - maakt dat je een stevige sparringpartner kunt zijn en snel kunt doorpakken. 

Een klant die mij inschakelt kan er op rekenen dat ik het voortouw én de verantwoordelijkheid voor de zaak neem. Duidelijkheid en actie, in goede afstemming met de klant. Ik zorg dat ik weet wat er bij mijn klanten speelt. En bied juridische kwaliteit, maar dat spreekt voor zich!”

 

 

Kunnen wij u helpen?

Velden met een (*) zijn verplicht

Om spam te voorkomen, vragen wij u onderstaande aan te vinken.