Jeroen Hoegee.jpg

mr. J.P. (Jeroen) Hoegee

Advocaat sinds 1997

E-mail

Praktijkgebieden

 

Onderneming en overheidBurger en overheid
Onderneming en bouwrecht

 


Specialisatie

Bestuursrecht, omgevingsrecht, milieurecht, ruimtelijk ordeningsrecht, handhaving (bestuurlijk en strafrechtelijk), planschade en schadevergoeding, APV, burenrecht


Opleiding

Studeerde Nederlands Recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en is afgestudeerd in de richtingen Staatkundig juridisch en Bestuursrecht. Grotius Academie – Algemeen Bestuursrecht.


Nevenactiviteiten

Voorzitter bezwaarschriftencommissie gemeente Heumen
Lid Vereniging van Bouwrecht-Advocaten (VBR-A)
Lid Vereniging voor Bestuursrecht (VAR)


"Zou ik ons kantoor als persoon omschrijven, dan zeg ik: Brunet is een harde werker die altijd voor een ander klaar staat en voor die ander het beste resultaat wil bereiken. Dat geldt ook voor mijzelf. Als advocaat is het mijn streven er altijd het maximale voor de cliënt uit te halen.

Mijn praktijk bestaat met name uit het adviseren van ondernemingen, projectontwikkelaars en particulieren aangaande omgevingsrechtelijke vraagstukken (daarbij gaat het meestal om omgevingsvergunningen, bestemmingsplannen, planschade en handhaving). Indien nodig wordt er geprocedeerd bij de bestuursrechter of de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Daarnaast adviseer en procedeer ik ook over burenrechtelijke kwesties, bijvoorbeeld met betrekking tot erfdienstbaarheden, opstalrecht en erfgrensgeschillen.

Alle Brunet advocaten hebben een eigen stijl. Dat zie je bijvoorbeeld terug in onze werkkamers. We werken in een omgeving waar we onszelf kunnen zijn, op een kantoor waar de sfeer persoonlijk en informeel is. Dat is ook voor onze cliënt erg prettig. Vaak valt er na een eerste bezoek al een last van hun schouders. Ze kunnen met een gerust hart een deel van hun probleem bij ons achterlaten."

 

Kunnen wij u helpen?

Velden met een (*) zijn verplicht

Om spam te voorkomen, vragen wij u onderstaande aan te vinken.