mr. Eva Arts – Mulder


Advocaat sinds: 27 juni 2008
Specialisaties:

Letselschade, schadebegroting, medische aansprakelijkheid, werkgeversaansprakelijkheid, verkeersongevallen, overlijdensschade, beroepsziekten.

Opleidingen:

Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen, afgestudeerd in de richting Burgerlijk Recht en Strafrecht, Grotius Academie specialisatieopleiding Personenschade (cum laude).

Nevenactiviteiten:

Lidmaatschappen:

Letselschadeadvocaten (LSA), Vereniging van Advocaten voor Slachtoffers Personenschade (ASP), Werkgroep Artsen en Advocaten (WAA).

Eva Arts-Mulder: "Mijn drijfveer is om mijn cliënt de juiste handvatten aan te reiken waar hij of zij mee verder kan."

Als letselschadeadvocaat zet ik mij in voor slachtoffers die plotseling terecht zijn gekomen in een moeilijke en veelal ook emotionele situatie. Zij zijn vaak gedwongen een juridische strijd te voeren ten aanzien van de aansprakelijke partij, die veelal wordt vertegenwoordigd door een verzekeraar. Een slachtoffer van letselschade bevindt zich daarbij in een ongelijke positie. Goede rechtshulp, in de vorm van een letselschadeadvocaat, is dan ook onmisbaar.

Publicaties:

Plan een vrijblijvende kennismaking met Eva Arts-Mulder

Wilt u weten wat onze advocaten voor u kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een telefonische kennismaking. In dit vrijblijvende gesprek bespreken we in het kort de uitdagingen van u of uw organisatie. Vervolgens maakt u de keuze of wij voor u aan de slag kunnen.