mr. Ingeborg van den Broek


Advocaat sinds: 30 januari 1998
Specialisaties:

Arbeidsrecht, Ambtenarenrecht, gezondheidszorg.

Opleidingen:

Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen, mastervak Gezondheidsrecht, Grotius Academie specialisatieopleiding Arbeidsrecht.

Nevenactiviteiten:

Bestuurslid Stedelijk Netwerk Nijmegen.

Lidmaatschappen:

Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN), Vereniging voor Gezondheidsrecht (VGR), Vereniging voor Arbeidsrecht (VVA).

Ingeborg van den Broek: "Een cliënt die mij inschakelt kan er op rekenen dat ik het voortouw én de verantwoordelijkheid voor de zaak neem."

Arbeidsrecht is dynamisch en afwisselend. Het is elke keer weer anders en er is altijd hectiek. Als advocaat met deze specialisatie moet je verbanden leggen, snel schakelen en knopen doorhakken, want tijd is er nooit. Dat past echt bij mij. De combinatie arbeidsrecht en gezondheidszorg zorgt voor een mooie verdieping van mijn vak. Kennis van deze specifieke branche – die veel verder gaat dan alleen arbeidsrecht - maakt dat je een stevige sparringpartner kunt zijn en snel kunt doorpakken.

Publicaties:

Plan een vrijblijvende kennismaking met Ingeborg van den Broek

Wilt u weten wat onze advocaten voor u kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een telefonische kennismaking. In dit vrijblijvende gesprek bespreken we in het kort de uitdagingen van u of uw organisatie. Vervolgens maakt u de keuze of wij voor u aan de slag kunnen.