mr. Karin Huisman


Advocaat sinds: 25 augustus 2000
Specialisaties:

Ruimtelijke ordening, Omgevingsrecht, Bestuursrecht, Bestuurlijke Handhaving, projectontwikkeling, Huurrecht, Onroerend goedrecht, Vastgoedrecht.

Opleidingen:

Nederlands recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen, Grotius Academie specialisatieopleiding Ruimtelijke ordenings- en milieurecht (cum laude).

Nevenactiviteiten:

Lid bezwaarschriftencommissie gemeente Heumen.

Lidmaatschappen:

Vereniging voor Bouwrecht Advocaten (VBR-A), Vereniging voor Bouwrecht (VBR), Lighthouse Club Nederland – departement Gelderland.

Karin Huisman: "Praktisch, duidelijk, eerlijk – samen streven naar het beste resultaat."

Door de combinatie van het ruimtelijke ordeningsrecht en civiel vastgoedrecht ben ik betrokken van het begin van de ontwikkeling van projecten tot het uiteindelijke verkopen of verhuren van onroerend goed. Ik denk graag mee met cliënten om tot praktische oplossingen en afspraken te komen. Maar als het nodig is, ga ik een procedure – of dat nu civielrechtelijk of bestuursrechtelijk is – niet uit de weg. Van het opstellen van een huur- of koopovereenkomst tot het maken van bezwaar en het instellen van beroep tegen een handhavingsbesluit: ik ontzorg de cliënt.

Publicaties:

Plan een vrijblijvende kennismaking met Karin Huisman

Wilt u weten wat onze advocaten voor u kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een telefonische kennismaking. In dit vrijblijvende gesprek bespreken we in het kort de uitdagingen van u of uw organisatie. Vervolgens maakt u de keuze of wij voor u aan de slag kunnen.