mr. Bart Vliexs


Advocaat sinds: 28 februari 2003
Specialisaties:

Ondernemingsrecht, Contractenrecht.

Opleidingen:

Nederlands Recht aan de Universiteit Tilburg, afgestudeerd in de richting Privaatrecht, Grotius Academie specialistenopleiding Nationaal en Internationaal Contracteren.

Nevenactiviteiten:

Lid Ronde Tafel 106 Nijmegen.

Lidmaatschappen:

Bart Vliexs: "Weten wat ondernemers bezighoudt en hen optimaal bedienen: dat blijft boeien."

De veelzijdigheid die speelt bij de ondernemer, reflecteert in mijn werk als ondernemingsrechtadvocaat. Als huisadvocaat ben ik vaak een juridische sparringpartner met korte lijnen en snel advies. Dit kan zijn bij geschillen met leveranciers, contractspartijen, aandeelhouders of een (mede)vennoot, maar ook bij de beoordeling van statuten en aandeelhoudersovereenkomsten. Ik onderhandel en probeer geschillen te voorkomen. Maar als het nodig is procedeer ik bij de rechtbank. Ook ben ik beschikbaar voor mediationtrajecten gericht op het bereiken van overeenstemming buiten de rechtbank om. Is er sprake van een nieuwe vorm van samenwerking, een fusie of overname? Dan moet dit goed worden vastgelegd in contracten. Deze stel ik op of beoordeel ik.

Publicaties:

Plan een vrijblijvende kennismaking met Bart Vliexs

Wilt u weten wat onze advocaten voor u kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een telefonische kennismaking. In dit vrijblijvende gesprek bespreken we in het kort de uitdagingen van u of uw organisatie. Vervolgens maakt u de keuze of wij voor u aan de slag kunnen.