mr. Herman van Ojen


Advocaat sinds: 9 februari 1994
Specialisaties:

Arbeidsrecht (arbeidsconflicten, arbeidsongeschiktheid, beëindigingsregelingen, ongewenste omgangsvormen, integriteit). Onderwijsrecht (passend onderwijs, verwijdering, klachten).

Opleidingen:

Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen, Grotius Academie Specialisatieopleiding Arbeidsrecht, Wagner Group Governance opleiding voor toezichthouders en commissarissen, opleiding Vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen en integriteit bij Van Oss & Partners (www.opleidingvertrouwenspersoon.nl)

Nevenactiviteiten:

Bestuurslid Nederlandse Oogonderzoek Stichting, Lid Raad van Toezicht Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Veenendaal, Voorzitter Klachtencommissie Landelijke Faciliteit Cliëntenvertrouwenspersoon Wet zorg en dwang(CVP Wzd), Voorzitter Klachtencommissie Stichting Leergeld Nijmegen.

Lidmaatschappen:

Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN), Vereniging van Arbeidsrecht Advocaten Oost - Nederland (VAARA), Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA), Vereniging voor Onderwijsrecht, VTOI-NVTK.

Herman van Ojen: "Zorgvuldig, doelgericht en altijd denkend in oplossingen."

Als advocaat werk ik grondig, pragmatisch en resultaatgericht. Ik ben gespecialiseerd in de behandeling van zaken waarin arbeidsverhoudingen centraal staan. Daarbij gaat het vaak om arbeidsconflicten, disfunctioneren, arbeidsongeschiktheid, ongewenste omgangsvormen, integriteit en het tot stand brengen van beëindigingsregelingen. Daarnaast heb ik de nodige kennis en ervaring op het terrein van het onderwijsrecht, bijvoorbeeld passend onderwijs, verwijderings- en klachtenprocedures. Ik ben vertrouwd met de issues die in het onderwijs spelen en treed op voor bedrijven, instellingen, organisaties, individuele werknemers en ondernemings- en medezeggenschapsraden. Ook ben ik sparringpartner en adviseur voor directies, besturen en raden van toezicht in meer algemene vraagstukken die betrekking hebben op arbeidsrecht, organisatie en governance. Behalve advocaat ben ik ook gecertificeerd vertrouwenspersoon.

Publicaties:

Plan een vrijblijvende kennismaking met Herman van Ojen

Wilt u weten wat onze advocaten voor u kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een telefonische kennismaking. In dit vrijblijvende gesprek bespreken we in het kort de uitdagingen van u of uw organisatie. Vervolgens maakt u de keuze of wij voor u aan de slag kunnen.