mr. Marieke Frissart-Kallenbach


Advocaat sinds: 28 april 2000
Specialisaties:

Arbeidsrecht, Sociaal Zekerheidsrecht, Ambtenarenrecht.

Opleidingen:

Nederlands Recht aan de Rijksuniversiteit Utrecht, afgestudeerd in de richting Sociaal Recht, TMA (cum laude).

Nevenactiviteiten:

Lidmaatschappen:

Lid Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN), Lid Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Oost - Nederland (VAARA), Lid Vereniging voor Arbeidsrecht (VVA).

Marieke Frissart-Kallenbach: "Met en voor u tot de beste oplossing komen. Daar sta ik voor!"

Wie bij ons binnenloopt voelt meteen de energie en bedrijvigheid waarmee we samen aan het werk zijn. Met als belangrijkste drijfveer: u. Mijn cliënten zijn zowel werkgevers als werknemers. De ene keer buig ik me bijvoorbeeld over het onvoldoende functioneren van een individuele medewerker, de andere keer adviseer en begeleid ik een grote onderneming bij een forse reorganisatie met alle beslismomenten die daarbij horen. Ook adviseer ik vaak in zaken waarin een werknemer ziek is. En ik denk mee over de beleidsvoering van organisaties. De diversiteit van mijn werk vind ik geweldig. En als de partijen er dan ook nog samen uitkomen… Niets is fijner dan je tanden in een zaak te kunnen zetten en die tot een goed einde te brengen.

Publicaties:

Plan een vrijblijvende kennismaking met Marieke Frissart-Kallenbach

Wilt u weten wat onze advocaten voor u kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een telefonische kennismaking. In dit vrijblijvende gesprek bespreken we in het kort de uitdagingen van u of uw organisatie. Vervolgens maakt u de keuze of wij voor u aan de slag kunnen.