mr. Petran Poels


Advocaat sinds: 30 augustus 1996
Specialisaties:

Bestuursrecht, Omgevingsrecht, Milieurecht, Ruimtelijk Ordeningsrecht, Bestuurlijke Handhaving, Planschade en schadevergoeding, APV, horeca, Huisvestingswet.

Opleidingen:

Nederlands recht aan Universiteit Utrecht, richting Staat, bestuur en rechtsbescherming, Grotius Academie specialisatieopleiding Omgevingsrecht.

Nevenactiviteiten:

Lidmaatschappen:

Vereniging voor Bouwrecht Advocaten (VBR-A), Vereniging van Milieurecht Advocaten (VMA), Vereniging voor Bestuursrecht (VAR), Vereniging voor Milieurecht (VMR), Vereniging voor Bouwrecht (VBR).

Petran Poels: "Ik laat mij niet afpoeieren. Nooit."

In mijn praktijk houd ik mij vooral bezig met bestuursrechtelijke zaken tegen de overheid, hoofdzakelijk ten dienste van bedrijven en instellingen. Ik sta bekend om mijn deskundigheid, lef, vechtersmentaliteit en doorzettingsvermogen. Ik sta pal voor mijn cliΓ«nten en laat mij niet afpoeieren. Nooit.

Publicaties:

Plan een vrijblijvende kennismaking met Petran Poels

Wilt u weten wat onze advocaten voor u kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een telefonische kennismaking. In dit vrijblijvende gesprek bespreken we in het kort de uitdagingen van u of uw organisatie. Vervolgens maakt u de keuze of wij voor u aan de slag kunnen.